Designarkiston muotoilukasvatuskiertue käynnistyy

17.09.2021
Designarkiston suositut koululaisten muotoilukasvatustyöpajat järjestetään tänä syksynä kiertueen muodossa, jotta myös kauempana sijaitsevien koulujen oppilaille voidaan tarjota mahdollisuus osallistua ammattimuotoilijan ohjaamiin työpajoihin. Viikkojen 38 ja 39 aikana Designarkiston muotoilija Tytti Vuorikari vierailee kuudessa Mikkelin taajama-alueen ulkopuolisessa koulussa.
Lue lisää

Luento Designarkiston monet muodot -virtuaalinäyttelyn tekoprosessista

15.09.2021
Perjantaina 17.9. klo 10 -11 on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua muotoilija Tytti Vuorikarin etäluentoon, jossa hän kertoo Designarkiston monet muodot -virtuaalinäyttelyn tekoprosessista. Ennakkoilmoittautumiset sähöpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään torstaina 16.9. Luento on osa Mikkeli Art & Design Weekendiä.
Lue lisää

Designarkiston monet muodot -virtuaalinäyttely

07.09.2021

Yleisöllä on nyt mahdollisuus tutustua Designarkiston ainutlaatuisiin aineistoihin virtuaalisesti, kun Designarkiston monet muodot -virtuaalinäyttely on avautunut. Virtuaalinäyttelykokonaisuuteen sisältyy 360°-virtuaalimalli ja kolmiosainen videosarja.

Lue lisää