Verkkonäyttelyt

Designarkiston monet muodot -virtuaalinäyttely

Designarkiston monet muodot -virtuaalinäyttely on Designarkiston 10-vuotisjuhlanäyttelyn virtualisointi. Virtuaalinäyttelyyn kuuluu 360°-virtuaalimalli, jossa kävijä pääsee kiertämään näyttelytilassa ja tutustumaan näyttelyaineistoihin. Tämän lisäksi näyttelystä on tehty kolmiosainen videosarja, joka toimii näyttelykokonaisuuden ohjattuna kierroksena.

Tervetuloa tutustumaan Designarkiston monet muodot -virtuaalinäyttelyyn!

Monetmuodot linkkikuva

Tallenna

Design is thinking

Design is thinking -verkkonäyttely esittelee korkealaatuista suomalaista graafista muotoilua viiden palkitun graafikon tuotannon kautta. Pekka Loiri, Esa Ojala, Kari Piippo, Pentti Pilve ja Erkki Ruuhinen ovat valinneet näyttelyyn omasta tuotannostaan heille merkityksellisiä töitä, ja kertovat niiden taustalla vaikuttavasta ajattelusta ja suunnittelutöiden syntyprosessista. Näiden taustakertomusten kautta graafikoiden työt avautuvat katsojalle uudella tavalla.

Tervetuloa tutustumaan Design is thinking -verkkonäyttelyyn!

Näyttelyn linkkibanneri

Tallenna

Teolliset muotoilijat

Teolliset muotoilijat -verkkonäyttely on suunnattu kaikille muotoilusta kiinnostuneille ja se esittelee teollisen muotoilun mestareita, joiden työn tuloksena meillä kaikilla on käytössämme parempia tuotteita. Näyttely avaa teollisen muotoilijan työtä ja kertoo siitä, kuinka muotoilu ei ole vain esteettisen ulkomuodon antamista, vaan muotoilijan kädenjälki ulottuu pintaa syvemmälle. Jokaiselta muotoilijalta on valittu näyttelyyn neljä heidän suunnittelemaansa tuotetta tai tuoteperhettä, jotka ovat olleet merkittäviä heidän urallaan.

Tervetuloa tutustumaan Teolliset muotoilijat -verkkonäyttelyyn! 

Muotoilun menestystarinoita

Suomalaisista muotoilutarinoista kertova verkkonäyttely esittelee kaikille suomalaisille tuttuja tuotteita ja kertoo myös näiden tuotteiden taustalta löytyvistä muotoiluprosesseista ja muotoilijoista. Verkkonäyttelyn aineisto koostuu tekstien ja kuvien lisäksi videotallenteista sekä esineiden 3D-mallinnuksista.

Tervetuloa tutustumaan Muotoilun menestystarinat -verkkonäyttelyyn! 

designarkisto muotoilijat

muotoilunmenestystarinoita3