Designarkisto juhlistaa 10-vuotista taivaltaan vuonna 2020. Juhlavuoden kunniaksi Suomen Elinkeinoelämän Keskusarkistossa (Elka) on avoinna Designarkiston monet muodot -näyttely, joka esittelee Designarkiston aineistoja monipuolisesti eri muotoilualoilta. Nämä ainutlaatuiset muotoilijoiden suunnittelutyöt ovat nyt ensimmäistä kertaa laaja-alaisesti yleisön nähtävillä.

Designarkiston juhlanäyttelyssä on esillä suomalaista designia graafisesta suunnittelusta teolliseen muotoiluun sekä vaatesuunnittelusta sisustusarkkitehtuuriin. Näyttely rakentuu tarinoiden ympärille, ja jokaisen esillä olevan suunnittelutyön yhteydessä kerrotaan sen syntyhistoriaan liittyvä tarina. Näiden taustatarinoiden kautta näyttelyaineistot heräävät eloon uudella tavalla.

Designarkiston monet muodot -näyttely on avoinna yleisölle arkipäivisin klo 8.00–16.00 vuoden 2020 loppuun asti osoitteessa Tutkijantie 7, Mikkeli. Ryhmille ovet ovat avoinna sopimuksen mukaan myös muina aikoina.

Ryhmävierailuihin voidaan sisällyttää ryhmän toiveiden mukaisesti joko tutustumiskierros arkistomme tiloihin tai muotoilija Tytti Vuorikarin ohjaama muotoilutyöpaja, jonka aiheen voitte valita seuraavista vaihtoehdosta:

  • Tuotemuotoilun työpaja
  • Korumuotoilun työpaja
  • Kuosisuunnittelun työpaja
  • Palvelumuotoilun työpaja
  • Logosuunnittelun työpaja
  • Pakkausmuotoilun työpaja

Kysy lisätietoja Designarkiston asiakaspalvelusta p. 044 321 3424 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tervetuloa tutustumaan mielenkiintoiseen muotoilun maailmaan!

 

 

 

Näyttelyjuliste