Elka on kesäkuukausina auki kutakuinkin normaaliin tapaan, eli arkisin kello 8 - 16. Asiakaspalvelun aukioloaikaa on kuitenkin rajoitettu klo 8 - 15 väliseksi ajaksi. Tämä tarkoittaa siis sitä, että uudet tutkijasali- ja kaukolainatilaukset sekä tiedustelut tulisi ilmoittaa kello 15 mennessä. Mikäli tutkija tarvitsee iltapäivystystä, niin tästä pyytäisimme ilmoitusta mahdollisimman hyvissä ajoin. Lisäksi on mahdollista, että viikoilla 28 - 31 iltapäivystystä ei pystytä järjestämään lainkaan. Mikäli sinulla on jo tiedossasi koska olet tulossa Elkaan tutkimaan, niin voit ilmoittaa tulostasi jo etukäteen. Näin voimme toimittaa sinulle haluamasi asiakirjat tutkijasaliin jo valmiiksi odottamaan.

 

Normaalisti Elka vastaa tiedusteluihin ja kaukolainatilauksiin yhdessä tai kahdessa arkipäivässä. Heinäkuussa nämä vastausajat valitettavasti ovat pidemmät, ja pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. 

 

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää kesän aukioloaikoihin tai Elkassa vierailuun liittyen, niin ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme!

puh. 015 321 340, sähköposti e-posti(at)elka.fi

 

20151016 20A9420 Edit